Muay Thai Delft

Muay Thai Delft is een sportschool die jarenlang vechtsportlessen verzorgd voor Delft en omgeving. Wij zijn een sportschool met als specialisatie Thaiboksen (Muay Thai). De lessen worden verzorgd door gediplomeerde trainers met zeer ruime ervaring in deze sport. Veiligheid, discipline, respect en sportiviteit binnen een pedagogische kader staan bij ons hoog in het vaandel. De lessen worden onder andere verzorgd door Robert Lieuw On, internationaal scheidsrechter en voormalig A-klasser, die diverse Europese en Wereldkampioenen heeft voortgebracht uitkomend voor Muay Thai Delft.

Muay Thai Delft is aangesloten bij M.O.N. (Muay Thai Organisatie Nederland), V.O.N. (Vechtsport Organisatie Nederland) en F.O.G.( Federatie Oosterse Gevechtskunsten).
Onze trainers en vrijwilligers zijn allemaal in het bezit van een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) .
parallax background

Vechtsport artikelen bestellen


Conditie, lenigheid, kracht en reactievermogen zijn de belangrijkste elementen van de training. Tijdens de training vindt er een constante intensieve energieverbranding door het hele lichaam plaats. Het opbouwen van zelfvertrouwen, conditie, discipline en doorzettingsvermogen zijn hierbij de doelstellingen. Trainen bij Muay Thai Delft betekent vooral ook lol en plezier beleven aan de sport. Thaiboksen kan ingezet worden voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen.

Op onze shop pagina kun je kwalitatieve vechtsportartikelen kopen tegen een voordelige prijs.

Trainingen bij Muay Thai Delft


Jeugd

Voor de jeugd is het Thaiboksen (Muay Thai) vooral een middel voor discipline, doorzettingsvermogen, respect, vertrouwen en zelfbeheersing. Jeugdlessen kunnen gevolgd worden vanaf 3 jaar. De jeugdlessen worden op een speelsgewijze manier gegeven. De lessen bestaan voornamelijk uit het aanleren van bepaalde technieken, het verbeteren van het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Uit de partijkt blijkt dat kinderen veel plezier beleven en graag terugkomen. Respect voor elkaar staat ten alle tijde centraal. De trainingen worden gegeven door Omar Bouaali. Omar Bouaali is wedstrijdvechter van Muay Thai Delft en daarnaast actief bij Vechtsport Organisatie Nederland en Federatie Oosterse Gevechtskunsten.

Wij danken onze sponsoren voor hun steun aan Muay Thai Delft!

Wij danken onze sponsoren voor hun steun aan Muay Thai Delft!

Beginners/Recreanten

Thaiboksen is geschikt om recreatief te beoefenen en omdat je de meeste spiergroepen nodig hebt bij deze sport, is het ook een vrij complete vorm van lichaamsbeweging. Omdat je het niveau zelf een beetje kan bepalen en aanpassen is het voor alle leeftijden geschikt. Het is een ideale uitlaatklep voor bijvoorbeeld studenten, zzp’ers en ondernemers die hun dagelijkse lading kunnen omzetten in positieve energie.