Muay Thai
Delft tarieven

Voor meer informatie bel 06-30719967

Groepen Prijs
Jeugd (6 t/m 10 jaar) € 20 per maand
Junioren (11 t/m 15 jaar) € 22,50 per maand
Beginnersgroepen (vanaf 16 jaar) € 25 per maand*
Gevorderden en wedstrijdgroep € 27,50 per maand*
Prive training (45 minuten) € 25 per les

*gebaseerd op maandbedrag per kwartaal Geen inschrijfkosten en 1e les gratis!
Junioren
Met zelf ontwikkelde methodieken krijg je de mogelijkheid om het Thai Boksen naar een hoger niveau te brengen. Je zou zelfs wedstrijden kunnen doen. Maar daarvoor moet je eerst heel hard aan de slag zodat je er fysiek en mentaal klaar voor bent. Met onze junior lessen gaan we net een stapje verder. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om met eigen ideeën te komen en eigen technieken toe te passen. Je wordt uitgedaagd om na te denken over de voor en nadelen en eventuele consequenties ervan. Wij denken vanuit maatschappelijk oogpunt ook graag met je mee. Je leert bij ons je zelfvertrouwen te vergroten en geven je de tools om je verder te ontwikkelen. Met deze tools zet je niet allen een stap in de Thai Boks wereld maar ook in je eigen toekomst.

De lessen van de junioren staan onder leiding van Hamid. Hamid is een ervaren jongerenwerker en heeft al heel wat jaren ervaring in de Muay Thai vechtsport. Daarnaast organiseert hij geregeld vechtsport evenementen en zoekt de verbinding met andere partijen.
Alleen Dames (Ladies Only)
Ook voor de vrouwelijke doelgroep bieden we nu de mogelijkheid om alleen met dames te trainen. Hierbij leggen we de nadruk op de vrouwelijke aspecten. De technieken die worden aangeleerd zijn dezelfde technieken als bij het Thaiboksen in de gemengde groepen maar met meer aandacht voor conditie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Ook is het een goede manier om weer helemaal in shape te komen.

Probeer het uit! Werk aan jezelf, voel je fit en zit lekker in je vel. Tijdens de lessen zijn er geen mannen aanwezig in het pand. Onze lessen zijn dan ook toegankelijk voor alle dames.
Wedstrijden
Het is mogelijk voor alle leden om wedstrijden te doen. Jonge leden dienen hiervoor schriftelijk toestemming te vragen van de ouders of voogd. Leden die aan wedstrijden deelnemen krijgen een aangepast training en meer individuele begeleiding. De beslissing om aan wedstrijden deel te nemen wordt samen met de trainers genomen en vraagt veel inzet.
CONTACT
Stuur een bericht via WhatsApp whatsapp