Muay Thai
Delft tarieven

Voor meer informatie bel 06-30719967

Groepen Prijs
Jeugd 3 t/m 11 jaar € 15 per maand
Junioren 12 t/m 15 jaar € 20 per maand
Volwassenen Vanaf 16 jaar* € 20 per maand
Ladies only (1 keer per week) € 17,50 per maand
Prive training (60 minuten) € 25 per les
Vrije training (Leden) Gratis

Geen inschrijfkosten en 1e les gratis!
*Prijs per maand zijn op basis van een kwartaal contract
Mocht je je willen inschrijven bij Muay Thai Delft, download dan het onderstaande inschrijfformulier. Vul dit formulier in en neem het mee bij je eerste training.

Inschrijfformulier
Junioren
Met zelf ontwikkelde methodieken krijg je de mogelijkheid om het Thai Boksen naar een hoger niveau te brengen. Je zou zelfs wedstrijden kunnen doen. Maar daarvoor moet je eerst heel hard aan de slag zodat je er fysiek en mentaal klaar voor bent. Met onze junior lessen gaan we net een stapje verder. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om met eigen ideeën te komen en eigen technieken toe te passen. Je wordt uitgedaagd om na te denken over de voor en nadelen en eventuele consequenties ervan. Wij denken vanuit maatschappelijk oogpunt ook graag met je mee. Je leert bij ons je zelfvertrouwen te vergroten en geven je de tools om je verder te ontwikkelen. Met deze tools zet je niet allen een stap in de Thai Boks wereld maar ook in je eigen toekomst.

De lessen van de junioren staan onder leiding van Hamid. Hamid is een ervaren jongerenwerker en heeft al heel wat jaren ervaring in de Muay Thai vechtsport. Daarnaast organiseert hij geregeld vechtsport evenementen en zoekt de verbinding met andere partijen.
Beginners/Recreanten
Thaiboksen is geschikt om recreatief te beoefenen en omdat je de meeste spiergroepen nodig hebt bij deze sport, is het ook een vrij complete vorm van lichaamsbeweging. Omdat je het niveau zelf een beetje kan bepalen en aanpassen is het voor alle leeftijden geschikt. Het is een ideale uitlaatklep voor bijvoorbeeld studenten, zzp’ers en ondernemers die hun dagelijkse lading kunnen omzetten in positieve energie.
Wedstrijden
Het is mogelijk voor alle leden om wedstrijden te doen. Jonge leden dienen hiervoor schriftelijk toestemming te vragen van de ouders of voogd. Leden die aan wedstrijden deelnemen krijgen een aangepast training en meer individuele begeleiding. De beslissing om aan wedstrijden deel te nemen wordt samen met de trainers genomen en vraagt veel inzet.
CONTACT