Tarieven

Wij raden aan voordat je inschrijft een proefles af te nemen. Let op, dit is geen privé les.
Eenmalige bijkomende kosten: inschrijving €10 + administratie €10
Let op, bij opzeggen geldt er 1 maand opzegtermijn. Deze wordt tijdens het inschrijven berekend. Prijzen per maand abonnementen per 1-09-2023

Junioren

Met zelf ontwikkelde methodieken krijg je de mogelijkheid om het Thai Boksen naar een hoger niveau te brengen. Je zou zelfs wedstrijden kunnen doen. Maar daarvoor moet je eerst heel hard aan de slag zodat je er fysiek en mentaal klaar voor bent. Met onze junior lessen gaan we net een stapje verder. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om met eigen ideeën te komen en eigen technieken toe te passen. Je wordt uitgedaagd om na te denken over de voor en nadelen en eventuele consequenties ervan. Wij denken vanuit maatschappelijk oogpunt ook graag met je mee. Je leert bij ons je zelfvertrouwen te vergroten en geven je de tools om je verder te ontwikkelen. Met deze tools zet je niet allen een stap in de Thai Boks wereld maar ook in je eigen toekomst.

De lessen van de junioren staan onder leiding van Hamid. Hamid is een ervaren jongerenwerker en heeft al heel wat jaren ervaring in de Muay Thai vechtsport. Daarnaast organiseert hij geregeld vechtsport evenementen en zoekt de verbinding met andere partijen.

Alleen Dames (Ladies Only)

Vrouwen trainen Muay Thai en het wordt over de hele wereld heel gewoon. Sterker nog, steeds meer vrouwen doen mee aan de sport bij lokale evenementen en spelen vaak op het hoogste niveau. Dus ook voor de vrouwelijke doelgroep bieden we nu de mogelijkheid om alleen met dames te trainen. Hierbij leggen we de nadruk op de vrouwelijke aspecten. De technieken die worden aangeleerd zijn dezelfde technieken als bij het Thaiboksen in de gemengde groepen maar met meer aandacht voor conditie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Ook is het een goede manier om weer helemaal in shape te komen.

Werk aan jezelf, voel je fit en zit lekker in je vel. Tijdens de lessen zijn er geen mannen aanwezig in het pand. Onze lessen zijn dan ook toegankelijk voor alle dames. Als je van plan bent om je saaie trainingsregime op te fleuren, probeer het uit en kom naar onze lessen!

Wedstrijden

Het is mogelijk voor alle leden om wedstrijden te doen. Jonge leden dienen hiervoor schriftelijk toestemming te vragen van de ouders of voogd. Leden die aan wedstrijden deelnemen krijgen een aangepast training en meer individuele begeleiding. De beslissing om aan wedstrijden deel te nemen wordt samen met de trainers genomen en vraagt veel inzet.

Muay Thai zet twee deelnemers tegen elkaar in een boksring en het doel van de sport is dat één vechter de wedstrijd wint door zijn tegenstander knock-out te slaan, waarbij de tegenstander door de scheidsrechter wordt tegengehouden als ongeschikt om door te gaan (technische knock-out) of winnen op punten. Vechters gebruiken hun vuisten, voeten, schenen, ellebogen en knieën om te proberen het gevecht te winnen, evenals af en toe clinch- en grijptechnieken. Ondanks de extreme fysieke en strijdlustige aard van de Muay Thai, is er veel vaardigheid voor nodig om een ​​bekwame vechter te worden en wedstrijden op het hogere competitieniveau te winnen.

Muay Thai Delft

Hendrick de Keysersweg 4

2612 KE Delft

KVK nummer : 85064262

info@muaythaidelft.nl

06 – 30 71 99 67

Uw formulier is succesvol verzonden